Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kajastuksen Vapauden kaiho -kiertue Saarijärven työväentalolla

marraskuu 20 @ 19:00 - 21:00

JTY:n soittokunta Kajastus on lähtenyt yhdistyksen 130-vuotista toimintaa juhlistavalle ja vuoden 1918 muistoa kunnioittavalla Vapauden kaiho -juhlakiertueelle. Kiertue alkoi 14.10. sunnuntaina Multian Työväentalolta ja tavoitteena on kiertää mahdollisuuksien mukaan läpi kaikki Keski-Suomen toiminnassa olevat työväentalot. 20.11. vuorossa on Saarijärven työväentalo!

Musiikkivalikoimassa on niin työväenmusiikin perinteisiä sävelmiä kuin ikivihreitä kevyen musiikin kappaleita. Osa soitetaan instrumentaaleina, osassa mukana on solisti tai kaksi. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä paikallisen työväenyhdistyksen, tässä tapauksessa Saarijärven TY:n kanssa.

Jyväskylän työväenyhdistyksen soittokunta perustettiin vuonna 1891, yhdistyksen neljäntenä toimintavuonna. 127 vuoteen soittokuntatoimintaa on mahtunut monia värikkäitä vaiheita ja vaikuttamista kaupungin musiikki- ja teatterielämään sekä viihdetoimintaan. Nykyään soittokuntaan kuuluu 17 soittajaa, johtajanaan Raimo Ovaska. Soittokunta harjoittelee 1-2 kertaa viikossa upeassa Jyväskylän Työväentalon Aalto-salissa. Soittokunnan vasket esiintyvät Kajastus-seitsikon nimellä, nyt juhlakiertueella myös rumpalilla ja kahdella solistilla, Jukka Hämäläisellä ja Ainoleena Laitisella vahvistettuna!

Lisätietoa kiertueaikataulusta ja keikoista saat täältä.

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
marraskuu 20
Aika:
19:00 - 21:00