JTY:n Teatteri-ilta

JTY:N TEATTERI-ILTA
Jyväskylän kaupungin teatterissa
perjantaina 21.10.2011 klo 19.00

Piaf – legendaarisen laulajan dramaattinen tarina
Edith Piafin värikäs elämä nousuineen, romahduksineen ja tunnetuimpine lauluineen tuodaan Jyväskylän kaupunginteatterin suurelle näyttämölle syksyllä 2011. Tunteita täynnä olevassa Piaf-esityksessä käydään läpi legendaarisen laulajan repaleinen ja rakkaudenhakuinen taival: katulapsuus Pariisin taivaan alla, kipuaminen kapakoista kansainväliseen menestykseen ja lopulta karu mutta levollinen elämän liekin hiipuminen. Edith Piafin keskeinen viesti maailmalle oli: ilman rakkautta emme ole mitään. Ohjaaja Anna-MariaKlintrupin mukaan Piafin tarina on dramaattisuudessaan ja traagisuudessaan kiinnostava ja koskettava. – Emme ole tekemässä näköispatsasta Piafista, vaikka toki esitys pitääkin sisällään tunnistettavia piirteitä, Klintrup toteaa. Nimiroolissa nähdään Raisa Vattulainen.

TARJOUSHINTA JTY:N JÄSENILLE 15 EUR/LIPPU
Sisältää kahvin ja leivoksen esityksen väliajalla.
Muut kuin jäsenet JTY:n jäsenen seurassa 25 eur/lippu

VARAA OMA PAIKKASI IKIMUISTOISEEN TEATTERI-ILTAAN
JTY:N TOIMISTOLTA 7.10.2011 MENNESSÄ.
puh. 0102314401
TOIMI NOPEASTI, PAIKKOJA RAJOITETUSTI!