Jyväskylän Wanhat Toverit – JTY

Kuva: Jyväskylän Yliopiston tohtorikoulutettava Jani Kokko alustamassa veteraanikerholle Amerikan poliittisesta tilanteesta.

Jyväskylän Wanhat Toverit on perustettu toimimaan jyväskyläläisen ja valtakunnallisen sosialidemokraattisen aateperinnön ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Olemme joukko, jonka kokemusten vaikuttavuus ulottuu pitkälle paikallisen ja valtakunnallisen sosialidemokratian juuriin. Veteraanien tietotaitoa on hyödynnettävä paneutumalla ajankohtaisiin asioihin pintaa syvemmältä. Haluamme myös yhteistyötä ja vuorovaikutusta meitä nuorempiin sosialidemokraatteihin. – Yhdessä olemme enemmän.

Kokoonnumme joka kuukauden toinen tiistai B-salissa Väinönkatu 7 kello 14.00, paitsi kesäaikaan. Kutsumme jäseneksemme myös kaupunkimme kaikkien puolueosastojen ja Jyväskylän lähialueella toimivien puolueosastojen toverit. Toiminnalla näin tarjoamme mahdollisuuden yhteisiin tapaamisiimme kulttuuri- ja virkistystilaisuuksien sekä matkailun avulla. Kerhossamme keskustelemme vapaasti ajankohtaisista aiheista. Jäsentilaisuuksissa kuullaan myös alustuksia yhteiskuntamme eri osa-alueilta. Kerhosivumme on pääsääntöinen tiedotuskanavamme, mutta jos yhteystietoihisi on lisätty puhelinyhteys, lähetämme Sinulle myös mobiiliviestejä.

Tarkempia tietoja puheenjohtajalta. Tutustu myös kerhon nettisivuihin.

JTY:n veteraanikerhon yhteystiedot

Puheenjohtaja   Veijo Tarukannel
veijo.tarukannel(at)gmail.com

Toiminta

Alustavat kokoontumispäivät loppuvuosi 2021:

ti 14.9.

ti 12.10.

ti 9.11.

ti 14.12.