Jyväskylän Wanhat Toverit – JTY

Kuva: Jyväskylän Yliopiston tohtorikoulutettava Jani Kokko alustamassa veteraanikerholle Amerikan poliittisesta tilanteesta.

Jyväskylän Wanhat Toverit on perustettu toimimaan jyväskyläläisen ja valtakunnallisen sosialidemokraattisen aateperinnön ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Olemme joukko, jonka kokemusten vaikuttavuus ulottuu pitkälle paikallisen ja valtakunnallisen sosialidemokratian juuriin. Veteraanien tietotaitoa on hyödynnettävä paneutumalla ajankohtaisiin asioihin pintaa syvemmältä. Haluamme myös yhteistyötä ja vuorovaikutusta meitä nuorempiin sosialidemokraatteihin. – Yhdessä olemme enemmän.

Kokoonnumme joka kuukauden toinen tiistai B-salissa Väinönkatu 7 kello 14.00, paitsi kesäaikaan. Kutsumme jäseneksemme myös kaupunkimme kaikkien puolueosastojen ja Jyväskylän lähialueella toimivien puolueosastojen toverit. Toiminnalla näin tarjoamme mahdollisuuden yhteisiin tapaamisiimme kulttuuri- ja virkistystilaisuuksien sekä matkailun avulla. Kerhossamme keskustelemme vapaasti ajankohtaisista aiheista. Jäsentilaisuuksissa kuullaan myös alustuksia yhteiskuntamme eri osa-alueilta. Kerhosivumme on pääsääntöinen tiedotuskanavamme, mutta jos yhteystietoihisi on lisätty puhelinyhteys, lähetämme Sinulle myös mobiiliviestejä.

Tarkempia tietoja JTY:n toimistolta

Tutustu myös Suomen Wanhojen Tovereiden toimintaan Wanhat Toverit ry

JTY:n toimisto Mika Kelander 0102314400 mika.kelander@jty.fi

Toiminta

kokoontumispäivät kevät 2023, B-salissa klo 14.00.

14.2. Kaupungin kaavoitus ja ajankohtaiset hankkeet

                          Paikalla kaupunkirakennelautakunnan demarijäsenet

14.3.                   Eduskuntavaalit 2023

                           Paikalla JTY:n eduskuntavaaliehdokkaat

11.4.                   Pankki- ja vakuutusasiat elämän muutostilanteissa

                            OP Keski-Suomi, lakimies Samuli Urpalainen

9.5.                      Jyväskylän kaupungin ajankohtaiset kuulumiset Hyvinvointialueiden aloittamisen

                             jälkeen. Kaupunginjohtaja Timo Koivisto.

                             HUOM! Paikkana Aalto-sali