JTY ja Keskimaa tekivät vuokrasopimuksen

Jyväskylän Työväenyhdistys ry ja Keskimaa Osk. ovat solmineet pitkäaikaisen vuokrasopimuksen yhdistyksen omistamien liiketilojen vuokrauksesta. Keskimaa Osk. vuokraa JTY:ltä Kauppakatu 30: katutason ja 2. kerroksen ravintolatilat sekä Työväentalon vanhan, Aallon suunnitteleman, osan katutason liiketilat ravintolakäyttöön 5-10 vuoden vuokrasopimuksilla. Katutason tiloista on tehty 10+5 vuotta oleva sopimus ja 2. kerroksen ravintolatiloista 5+5 vuotta oleva sopimus. Uusi sopimus alkaa 1.11.2012 alkaen. Vuokratuissa tiloissa toimii tällä hetkellä Coffee House, Freetime, Memphis ja O´malleys ravintolat.
Työväentalon vanhan osan kellarissa sijaitsevat ravintolatilat eivät kuulu vuokrasopimuksen piiriin ja JTY etsii näihin tiloihin uutta ravintolatoimintaa harjoittavaa vuokralaista.