Itävallan leiri

Itävallan leiri 13.-28.7.2014 Döbriach

Legendaarinen Itävallan leiri täyttyy nopeasti. Pidä kiirettä jos haluat mukaan! Leirimaksu on 550 euroa JTY:n Nuorten Kotkien jäsenille. Leirimatkaan sisältyy tilausajobussikuljetus Helsingistä Viron, Latvian, Liettuan, Puolan ja Tsekin kautta Itävaltaan, Helsinki-Tallinna -laivamatkat ja ruokailut laivan seisovassa pöydässä, sekä menomatkalla yöpyminen laivalla, yhteensä neljä hostelliyötä meno- ja paluumatkoilla, yksi lämmin ruoka ja aamupala, sekä eväät matkan aikana, telttamajoitus leirillä Itävallassa, kolme ruokailua päivittäin leirin aikana, vähintään kaksi retkeä, laadukkaan leiriohjelman, ammattitaitoisten ja kokeneiden matkanjohtajien, sekä iloisten ja nuorekkaiden ohjaajien tuen ja turvan.

Ilmoittaudu pian, leiri on kohta täynnä! Tapahtuman järjestää Uudenmaan Nuoret Kotkat. Lisätietoja leiristä uusimaa(at)nuoretkotkat.fi.