SDP:N 44.PUOLUEKOKOUS SEINÄJOELLA 8.-10.5.2014

SDP:N 44.PUOLUEKOKOUS SEINÄJOELLA 8.-10.5.2014

 

Jälleen on aika kokoontua päättämään sosialidemokraattisen puolueen tulevaisuudesta puoluekokoukseen.

Kokous järjestetään Seinäjoki Areenassa 8.-10.5.2014.

Julkisuudessa näkyvästi esillä olevien henkilövalintojen lisäksi kokouksessa käsitellään runsaasti myös erilaisia aloitteita ja asiakirjoja.

Puoluekokoukselle on jätetty käsiteltäväksi 203 aloitetta (JTY 6 aloitetta). Kokonaisuudessa korostuvat työllisyyteen ja työelämään liittyvät aloitteet. Lisäksi puoluekokouksen käsiteltäviksi on jätetty puoluehallituksen esitys jäsenmaksuksi sekä kolme ohjelma- ja uudistusasiakirjaa. Näitä asiakirjoja ovat perhepoliittinen ohjelma, sivistyspoliitinen ohjelma ja järjestöuudistusasiakirja.

Tutustu puoluekokoukselle tehtyihin aloitteisiin, puoluehallituksen niihin antamiin lausuntoihin sekä päätösesityksiin Issuussa.

 

Tule kuulemaan puoluekokousedustajia sekä tutustumaan puoluekokouksen asiakirjoihin:

JTY:n avoin tilaisuus Seinäjoen puoluekokouksessa käsittelyssä olevista asiakirjoista:

torstaina 24.4. klo 18.00 Aalto-salissa. Kahvitarjoilu 17.30 alkaen.

Tervetuloa tapaamaan puoluekokousedustajia!

 

JTY:n ehdokkaille hyvää menestystä jäsenäänestyksessä

Yhdistyksen asettamat 15 ehdokasta saavuttivat erinomaista menestystä SDP:n Keski-Suomen piirin puoluekokousedustajista Jyväskylän alueella järjestetyssä jäsenäänestyksessä. Alueelta valituista neljästätoista edustajasta on JTY:n jäseniä kymmenen. Varsinaisiksi kokousedustajiksi ylsivät yhdistyksen ehdokkaista: Riitta Mäkinen, Kimmo Ojala, Tuulikki Väliniemi, Kimmo Suomi, Tarja Viikari, Jukka Hämäläinen, Noora Luukka, Juha Hjelt, Tero Vuorimies ja Hilkka Illman.

Jyväskylän vaaliyhtymän äänestysaktiivisuus oli 55,3 %. Pohjoisella alueella päästiin hieman parempaan 62,7 % äänestysaktiivisuudella. Eteläisen alueen edustajat valittiin ilman jäsenäänestystä.

Muiden alueiden tulokset ja kaikki Keski-Suomen 34 kokousedustajaa löytyvät osoitteesta www.demarit.net