Jyväskylän Työväenyhdistyksen VAPPU 2016

 

Työväen vappua vietetään perinteisesti vapunaattona ja -päivänä 30.4. ja 1.5.

Vappuaattona kokoonnumme laulamaan JTY:n ja SAK:n Jyväskylän alueen paikallisjärjestön yhteiseen laulutapahtumaan Aalto-salille 18-22 (Kauppakatu 30, käynti Väinönkadun puolelta). Säestystä ja ohjelmaa tarjoavat JTY:n soittokunta Kajastus ja sekakuoro Aallon laulajat. Lauluiltaa juontaa Jukka Hämäläinen.

Tapahtumassa on A-oikeudet. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Vappuaattona on myös Jyväskylän sosialidemokraattien ja vasemmistoliiton yhteinen vierailu aatteensa vuoksi surmattujen haudoilla Vesangassa klo 18 (Vanha asematie 115).

Vapunpäivänä JTY osallistuu muistotilaisuuteen vakaumuksensa puolesta kaatuneiden haudoilla klo 10 Vanhalla hautausmaalla. Tämän jälkeen kokoonnumme JAP:n järjestämälle vappumarssille, joka järjestäytyy Ilmarisenkadulla klo 11. Marssi päättyy Lounaispuistoon, jossa vietetään Kaiken kansan vappujuhlaa klo 12 alkaen.

Vapun puhujina Lounaispuistossa ovat kansanedustajat Susanna Huovinen (sd.) Keski-Suomesta ja Anna Kontula (vas.) Pirkanmaalta.

Lounaispuistossa on JTY:n pisteeltä simatarjoilu. Tervetuloa!