JTY:n jäsenpäivä Juurikkasaaressa 18.6.

Jyväskylän Työväenyhdistys ry järjestää jäsenilleen jo perinteeksi muodostuneen jäsenpäivän Juhlatalo Juurikkasaaren tiloissa, Säynätsalon kauniissa maisemissa.

Jäsenpäivän sisältönä on perehtyä politiikkaan ja poliittiseen tilanteeseen niin ajankohtaisten aiheiden kuin laajemman puolueen periaateohjelman kehittämisenkin kannalta. Luvassa on laadukkaita alustuksia ja tiivistä keskustelua.

Asiaohjelman lisäksi luvassa on myös ruokaa, juomaa, saunomista ja mukavaa yhdessäoloa toveriseurassa! Tervetuloa mukaan!

Jäsenpäivään järjestetään bussikuljetus JTY:n pihasta tapahtumapäivän aamuna.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset JTY:n toimistolle 13.6. mennessä joko toimitusjohtaja Kimmo Ojalalle (010 231 4401, kimmo.ojala@jty.fi) tai poliittiselle sihteerille Eetu Kinnuselle (0102314403, eetu.kinnunen@jty.fi).