Keskisuomalaiset ja JTY:n jäsenet SDP:n johtopaikoilla 2017-2020

SDP:n puoluekokous pidettiin 3.-5.2. Lahdessa. Puolueen puheenjohtajana jatkamaan valittiin Antti Rinne ja varapuheenjohtajiksi Sanna Marin, Maarit Feldt-Ranta ja Ville Skinnari. Puoluevaltuustoa luotsaa Sirpa Paatero.

Keski-Suomi uusi paikkansa puoluehallituksessa, jonka jäseneksi valittiin SAK:n aluejohtaja Ahti Ruoppila Säynätsalon Työväenyhdistyksestä. Lisäksi Keski-Suomi sai neljä varsinaista puoluevaltuuston paikkaa, jonne valittiin JTY:läiset Riitta Mäkinen ja Jukka Hämäläinen sekä Piritta Rantanen Jämsästä ja Sami Tuominen Saarijärveltä. Varajäseninä toimivat Kari Kiiskinen Äänekoskelta, Sonja Kekkonen Viitasaarelta, Leena Kalmari Laukaasta ja Annu Komulainen Jyväskylän Työväenyhdistyksestä.

JTY kiittää keskisuomalaisia puoluekokousedustajia hyvästä yhteispelistä ja onnittelee valittuja!