Tiedustelulaki: Miksi se tarvitaan ja mikä muuttuu?

Jyväskylän Työväenyhdistys järjestää perjantaina 23.3. keskustelutilaisuuden Aalto-salissa (Väinönkatu 7) klo 17.00-19.00 keväällä eduskunnan käsittelyssä olevasta tiedustelulakikokonaisuudesta. Tarkoituksena on avata mahdollisimman selkeästi ihmisille, mistä laissa on kyse ja millaisia vaikutuksia sillä on yksittäisten kansalaisten kannalta. Alustajaksi tilaisuuteen tulee Jyväskylän yliopistolla kyberturvallisuuden maisteriohjelmassa opettajana toimiva Puolustusvoimien viestikoelaitoksen entinen johtaja Martti J. Kari.

Valmistelun tilannetta eduskunnassa ja mahdollisia lakiin tehtäviä sisällöllisiä muutoksia esittelee puolustusvaliokunnan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Mika Kari (sd.).

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja se on avoin kaikille kiinnostuneille.

Kahvitarjoilu puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua.

TERVETULOA!