JTY:n Siiri Muhonen Demarinuorten kesätyöntekijäksi

Demarinuorten kesätyöntekijäksi on valittu Jyväskylän Työväenyhdistyksen johtokunnan jäsen Siiri Muhonen, 19. Hän aloittaa työt Demarinuorten toimistolla 16.5. ja työsuhde jatkuu elokuun loppuun saakka.

Jyväskylästä kotoisin oleva Siiri valmistuu tänä keväänä Jyväskylän Lyseon lukion IB-linjalta ylioppilaaksi. Järjestökokemusta Siirillä on kertynyt JTY:n johtokunnan lisäksi Sosialidemokraattisten Opiskelijoiden liittohallituksessa, JSDN:n hallituksessa sekä Demarinuorten Länsi-Suomen piirin varapuheenjohtajana. Siirillä on lisäksi pitkä kokemus leiriohjaajana toimimisesta sekä tapahtumajärjestämisestä ja hän on ollut valmistelemassa esimerkiksi Toukofest 2016 tapahtumaa.

”Demarinuoret on ollut minulle koko lukioajan tärkeä harrastus ja tapa vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin. Nyt pääsen ihan paraatipaikalle seuraamaan liiton toimiston työskentelyä kesätyöntekijän näkökulmasta. Odotan kaikista eniten tulevia mielenkiintoisia työtehtäviäni ja tapahtumien järjestämistä aktiiveille”, Siiri kertoo tunnelmistaan.

Jyväskylän Työväenyhdistys onnittelee Siiriä ja toivottaa hänelle mukavaa kesää sekä menestystä tehtäviinsä!

Asiasta tiedottivat ensimmäisenä Demarinuoret. Lisätietoja antaa pääsihteeri Simo Rissanen (050 466 9003, simo.rissanen@demarinuoret.fi)