JTY toivottaa antoisaa juhannusta ja mukavaa kesää!

Meillä toimistolla aletaan laittaa pillejä pussiin ja siirtyä lomanviettoon. Eetu on vielä juhannuksen jälkeisen viikon toimistolla ja Kati palaa töihin viikolla 30, mutta normaaliin päiväjärjestykseen ja täyteen miehitykseen palataan 29. heinäkuuta alkaen.

Syksy alkaakin sitten vauhdikkaasti, kun politiikan kentille palataan lähiökierrosten, kaupunkipoliittisten miniseminaarien ja kuntapoliittisen keskustelun tiimoilta. Syksyllä luvassa on niin varhaiskasvatusasiaa kuin kaupungin talousarviotakin. Kenties tiedämme silloin jo vähän siitäkin, mitä hallituksen sote-seikkailuille kuuluu.

Sitä ennen on kuitenkin hyvä rentoutua kunnolla. Pitäkäähän hauskaa ja huolehtikaa toisistanne! Parhaisiin kesäjuhliin kutsutaan kaikki kivat kaverit, mutta ei poliisia eikä palokuntaa.

Kesäterveisin,

Eetu