Antti Rinne Jyväskylässä 1.10.

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne vierailee Jyväskylässä maanantaina 1.10. ja järjestää klo 18-19 Aalto-salissa tilaisuuden, jossa esitellään SDP:n lanseeraamaa Suomi 2030 -tulevaisuusohjelmaa ja keskustellaan tulevan hallituskauden ja ajankohtaisen politiikan tärkeistä kysymyksistä. Ennen tilaisuutta Antti on tavattavissa Jyväskylän yliopiston kampuksella opiskelijaravintola Ilokiven edustalla klo 12.30-13.30 ja Kävelykadun Kompassilla demariteltalla klo 17-18

Antti vierailee päivän aluksi Harvian tehtaalla Muuramessa, jonka jälkeen hän tapaa yliopistoväkeä lounaan merkeissä Ilokivellä keskustellakseen tulevan hallituskauden polttavista tiede-, tutkimus- ja koulutuspoliittisista painotuksista. Tämän jälkeen SDP:n puheenjohtaja tutustuu rakenteilla olevaan Keski-Suomen sairaanhoitopiirin uuteen Sairaala Novaan ennen siirtymistä kaupungin keskustan kansalaistapaamisiin ja yleisötilaisuuteen.

Tervetuloa mukaan tapaamaan Anttia, keskustelemaan, kysymään ja haastamaan!