Topi Kytölehto hakee SONKin pelinrakentajaksi

Jyväskyläläinen Topi Kytölehto pyrkii Sosialidemokraattiset Opiskelijat – SONKin puheenjohtajaksi. Kytölehto on tänä vuonna toiminut liiton varapuheenjohtajana sekä Jyväskylän sosialidemokraattisten opiskelijoiden ja nuorten JSDN:n puheenjohtajana. Hän opiskelee Jyväskylän yliopistossa Suomen historiaa.

-Opiskelijat ovat ihmisryhmä joita tämän hallituksen politiikka on kurittanut kovalla kädellä, suurin osa opiskelijoista elää THL:n köyhyysrajan alapuolella. Opiskeleminen on osaltaan muutoksessa, se ei takaa enää varmaa työpaikkaa ja yhä useammat joutuvat opiskelemaan uuden tutkinnon. Haluan seuraavana puheenjohtajana osaltani tehdä vielä vaikuttavampaa opiskelijapolitiikkaa SONKissa, Topi linjaa.

Kytölehto näkee itsensä tiimipelaajana, joka haluaa tehdä töitä joukkueena varapuheenjohtajien ja liittohallituksen kanssa.

– SONK on joukkue. Yksittäinen ihminen, puheenjohtajakaan, ei voi pärjätä kentällä ilman muita joukkuetovereitaan. Liiton johtajana haluan osallistaa, kannustaa, tsempata ja jakaa vastuuta muille aktiivisesti, hän summaa asenteensa.

SONKin liittokokous järjestetään marraskuussa Joensuussa.