7.11. Keskustelutilaisuus varhaiskasvatuksesta ja subjektiivisesta päivähoito-oikeudesta

Keskiviikkona 7.11. klo 17-19 Aalto-salissa (Väinönkatu 7) keskustellaan varhaiskasvatuksesta JTY:n järjestämässä keskustelutilaisuudessa.

Millaista on laadukas varhaiskasvatus? Mitä vaikutuksia subjektiivisella varhaiskasvatusoikeuden rajaamisella on? Uusi varhaiskasvatuslaki vahvistaa pedagogiikkaa – saako lapsi kuitenkin edelleen myös hoivaa ja huolenpitoa? Onko varhaiskasvatuksen laatuun panostaminen liian kallista? Muun muassa näitä teemoja pohdimme.

Aiheeseen alustamassa ja keskustelussa mukana ovat professori Maarit Alasuutari Jyväskylän yliopistosta ja palvelujohtaja Päivi Koivisto Jyväskylän kaupungilta. Keskustelua johdattelee sivistyslautakunnan varapuheenjohtaja Anna-Leena Sahindal.

Tilaisuudessa maksuton kahvitarjoilu. Tervetuloa!