16.12. Soittokunta Kajastuksen konsertti

Aika: 15.00

Paikka: Aalto-sali (Väinönkatu 7)

JTY:n soittokunta Kajastus on kiertänyt syksyn mittaan Kajastus-seitsikon voimin solisteillaan Jukka Hämäläisellä ja Ainoleena Laitisella vahvistettuna esittämässä työväenmusiikkia ja ikivihreitä kappaleita keskisuomalaisilla työväentaloilla vuoden 1918 tapahtumien muistoksi ja juhlistaakseen JTY:n toiminnan 130-juhlavuotta. Syksyn aikana kiertue on pysähtynyt jo Multialla, Koskenpäässä ja Uuraisilla. Ennen Aalto-salin konserttia käydään vielä Saarijärvellä, Lievestuoreella ja Joutsassa.

Sunnuntaina 16.12. Kajastus soittaa koko soittokunnan voimin juhlakonsertissaan Aalto-salissa klo 15 alkaen kapellimestarinsa Raimo Ovaskan johdolla. Tervetuloa kuuntelemaan monipuolista musiikkiohjelmistoa!

Lämpiössä maksuton kahvitarjoilu ennen konsertin alkua.