21.12. Hyvän mielen puurojuhla

Aika: 13.00

Paikka: Aalto-sali (Väinönkatu 7)

Jo perinteeksi muotoutunut JTY:n naisten joulupuuro tarjoillaan A-salissa joulun alla. Tunnelmaan virittää JTY:n sekakuoro Aallon laulajat jouluisella ohjelmallaan ja soittokunta Kajastus esittää perinteistä ohjelmistoaan. Tarjolla on myös jouluisia voileipiä ja Jyväspakarin herkullisia joulutorttuja.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy ja kaikki tarjoilut ovat maksuttomia! Erityisesti toiveena on, että ne joilla on edessä niukka tai yksinäinen joulu löytäisivät paikalle. Jos tunnet ihmisen, jonka joulumielen tilaisuus voisi pelastaa tai joka muuten ilahtuisi päästessään puuropatojen ääreen, kutsuhan hänet mukaan.

Tervetuloa kaikki – lapsiperheet, eläkeläiset, yksinäiset, ystävät ja vieraat!

Tarjoiluista vastaa JTY:n Naiset.