JSDN:n Aino Rytkönen hakee JYYn hallitukseen vuodelle 2019

Neljännen vuoden musiikkitieteiden opiskelija Aino Rytkönen hakee paikkaa Jyväskylän ylioppilaskunnan hallituksesta sosiaalipolitiikan ja kulttuurin vastuualueelta. Aino on toiminut ylioppilaskunnan edustajiston jäsenenä demariopiskelijoiden ryhmässä vuodesta 2017 lähtien.
“Haen JYYn hallitukseen ensi vuodelle 2019 sopo- ja kulttuurisektoreille, sillä nämä sektorit ovat itselleni lähellä sydäntä ja minulla on niistä myös vahvinta osaamista”, Rytkönen kuvailee itseään ja motivaatiotaan hallitushakuun, “Olen tunnollinen, oikeudenmukainen ja toisten ihmisten auttamisesta nauttiva musiikkitieteen opiskelija. JYYssä olen toiminut kuluneen vuoden aikana tiedonjanoisena edaattorina, ryhmäni ryhmävastaavana sekä parlamentaarisen työryhmän jäsenenä. Kokemusta minulla on kertynyt myös ainejärjestö Trioli ry:n osalta puheenjohtajana, koulutuspoliittisena vastaavana, tapahtumavastaavana sekä oppiaineeni opiskelijoiden tutorina.
JYY saisi minusta motivoituneen, ideoivan ja helposti lähestyttävän hallituslaisen.”
Lisätietoja:
Aino Rytkönen, email: ainorytkonenn@gmail.com