6.3. klo 17.30 Keskustelutilaisuus Aalto-salissa: Paljonko työtä on tarpeeksi?

Uhraamme työlle päivittäin kolmanneksen päivän tunneista. Vai uhraammeko? Moni työskentelee osa-aikaisesti tai satunnaisesti. Miten vapaaehtoistyö eroaa palkkatyöstä ja miksi ne on erotettu toisistaan? Onko meidän järkevää tehdä juuri tämä määrä työtä, vai olisiko fiksumpi vähentää? Miten automaatio ja digitalisaatio on vaikuttanut työajan kehitykseen? Miten politiikalla kannattaisi ohjata työhön käytetyn ajan määrää?

Yliopistotutkija Timo Anttila Jyväskylän yliopistolta luennoi työajan kehityksestä, työaikapolitiikasta ja työajan lyhentämiskokeiluista ja keskustelee aiheesta. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii JTY:n puheenjohtaja, kansanedustaja Riitta Mäkinen. Kahvitarjoilu aloitetaan tasan klo 17.

Kenties osaamme yhteisen pohdinnan jälkeen vastata osaan esitetyistä kysymyksistä – tai ainakin ihmetellä niitä useammalta kantilta!

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan keskustelemaan!