8.4. klo 16.30-17.30 Eero Heinäluoma Aalto-salissa: Muuttuva Eurooppa, turvallinen Suomi?

Veteraanikansanedustaja ja valtiovarainministeri, SDP:n puheenjohtajana 2005-2008 toiminut Eero Heinäluoma tulee käymään Jyväskylässä 8.4.

Heinäluoma ja kansanedustaja Riitta Mäkinen (sd.) pitävät keskustelutilaisuuden Jyväskylän työväenyhdistyksen Aalto-salissa klo 16.30 alkaen. Aiheina muun muassa EU:n tila ja kehitys, Itämeren jännitteiden kiristyminen, kansainvälinen yhteistyö laajemmin, sekä Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittisen aseman muutos tämän seurauksena. Toki puheenaiheena ovat myös puolustusvoimien ensi vaalikaudella realisoituvat materiaalihankinnat, josta yksi, eniten julkisuudessa puhuttu osa ovat hävittäjäkaupat.

Mitä Suomen turvallisuuden takaaminen vaatii poliitikoilta? Millainen politiikka ja yhteistyö vahvistaa turvallisuutta ja rauhaa? Mitä meidän tulee tehdä turvallisen Suomen takaamiseksi myös tulevina vuosina?

Vapaa pääsy, tervetuloa! Maksuton kahvitarjoilu lämpiössä klo 16 alkaen.