21.5. klo 17-19 Kaupunkiseminaari: Jyväskylän talousarviokehys vuodelle 2020

Jyväskylän talousarviokehystä valmistellaan jo kovaa vauhtia vuodelle 2020. Miltä kaupungin taloustilanne näyttää? Millaiseen kehykseen lautakunnat tulevat ottamaan kantaa syksyllä? Mihin pitäisi erityisesti kiinnittää huomiota ja mitä pitäisi erityisesti tulevana vuonna painottaa? Tilannetta avaa Jyväskylän sosialidemokraattien puheenjohtaja Veijo Koskinen, jolla on pitkän linjan kokemusta Jyväskylän kuntapolitiikasta niin valtuutettuna, kaupunginhallituksen puheenjohtajana kuin kaupungin työntekijänäkin.

Käymme avoimen evästyskeskustelun Jyväskeskuksen Cafe Elosen yläkerrassa ja pohdiskelemme yhdessä tulevan vuoden mahdollisuuksia ja tavoitteita. Tilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!

Maksuton kahvi- ja sämpylätarjoilu.