23.-24.8. Wanhojen Toverien retkeily- ja kulttuuripäivät Jyväskylässä

Wanhojen toverien retkeily- ja kulttuuripäiviä on järjestetty vuodesta 1993 lähtien. Retkeily- ja kulttuuripäivät ovat SDP:n vanhojen toverien tärkeä kohtaamistilaisuus ja ohjelmaltaan mieleenpainuvia elämyksiä tarjoava yhteistapaaminen.

Tänä vuonna tavataan Jyväskylässä 23.- 24. elokuuta.

Tulopäivänä perjantaina osallistujien ilmoittautuminen ja tulokahvit sekä seminaari järjestetään Jyväskylän keskustassa sijaitsevassa arkkitehti Alvar Aallon suunnitteleman Jyväskylän Työväenyhdistyksen työväentalon upeassa Aalto-salissa. Toveri-illallisille siirrytään luonnonkauniiseen Juurikkasaaren Rantapaviljonkiin. Toisena päivänä lauantaina tutustutaan kiertoajelulla Jyväskylään ja nautitaan yhteinen lounas.

Retkeilypäivien seminaari keskittyy eurooppalaiseen näkökulmaan. Tähän on päädytty siksi, että alkaneen vuoden aikana korostuvat monet eurooppalaiset asiat ja tapahtumat kuten esimerkiksi mitä lopulta tapahtuu Britannian EU-erossa, miten käy EU:n parlamenttivaaleissa, jatkuuko populistiliikkeiden kannatuksen kasvu. Heinäkuun alusta käynnistyy myös tärkeitä päätöksiä sisältävä Suomen EU-puheenjohtajuuskausi.
Demokratian tulevaisuus Euroopassa – seminaarin puhujiksi ovat lupautuneet entinen Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen ja väitöskirjatutkija Oxfordin yliopiston politiikantutkimuksen laitokselta Ilona Lahdelma.

Retkeily- ja kulttuuripäivien osallistumismaksu on 75 €/henkilö. Osallistumismaksuun sisältyy perjantain tulokahvit, buffet-muotoinen toveri-illallinen ja päätöslounas sekä kuljetukset Juurikkasaareen toveri-illallisille ja Jyväskylän kiertoajelu. Ainoastaan perjantain ohjelmaan osallistuville osallistumismaksu on 55€/henkilö.

Osallistumismaksu tulee maksaa 15.6.2019 mennessä Suomen Wanhat Toverit ry:n tilille
IBAN FI22 8146 9710 0818 93. Viestiin merkitään osallistujien nimet. Kerhoittain tai useamman henkilön yhteismaksussa viestiin merkitään kerhon nimi. Osallistujalista toimitetaan sähköpostilla asiamies Heikki Kehälinnalle.

Ilmoittaudu Suomen Wanhat Toverit retkeilypäivien

talkooryhmään 23 – 24.8.2019

Talkooväkeä tarvitaan etenkin 23.8 perjantaina klo 10-12 osallistujien saapumiseen ja ilmoittautumiseen! 

ILMOITTAUDU! Pertti Sarjalle  050 371 4290 /  pertpaivio@gmail.com