JTY mukana elokuun tapahtumissa!

JTY ei järjestä elokuussa erillistä lähiökierrosta, vaan yhdistyksen väki osallistuu julkisiin yleisötapahtumiin eri osissa kaupunkia demaritunnuksin. Paikalle tilaisuuksiin tulee kansanedustajamme Riitta Mäkinen ja demareiden paikallisia kaupunginvaltuutettuja!

Tikkakosken Tohinat 17.8. klo 10-14. Tohinatorilla SDP:n teltta ja tarjolla mehua ja makkaraa! Kerromme mielellämme lisää SDP:n toiminnasta.

Jyväskylän Pride-kulkue ja puistojuhla järjestetään 24.8. SDP:llä on kulkueessa oma blokki ja teltta Lounaispuistossa, jossa tarjolla demari-siirtotatuointeja, pientä syötävää ja kondomeja. Kulkue järjestäytyy Kirkkopuistossa klo 11, lähtee liikkeelle klo 12 ja puistojuhlaa vietetään Lounaispuistossa klo 13 eteenpäin.

– Lohikoski-Huhtasuon demarit järjestävät yhteistyössä JTY:n Nuorten Kotkien kanssa perinteisen Eloriehan 25.8. sunnuntaina klo 13 alkaen Kangaslammen toimintapuistossa. Luvassa muun muassa kärryajelu, kasvomaalausta, keppihevosrata ja makkaratarjoilu.

– Kuokkalan Basaari 31.8. klo 10-14. Demariteltalla valtuutettuja ja muita päättäjiä sekä tietoa SDP:n toiminnasta.

Tervetuloa mukaan!