JTY pysäyttää kaiken järjestötoiminnan koronan vuoksi

Suomen hallituksen eilen ilmoittamien ja keskiviikkona 18.3. voimaan tulevien toimenpiteiden vuoksi Jyväskylän Työväenyhdistys ry kiristää omia varautumistoimiaan Covid-19 koronavirusepidemian hillinnässä ja keskeyttää kaiken järjestöllisen toiminnan poikkeustilan ajaksi. Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous 22.3. siirretään yhdistyksen johtokunnan yksimielisellä päätöksellä myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan force majeure -perusteella, sillä kokouksen järjestäminen rikkoisi valmiuslain perusteella annettavaa yli 10 hlö kokoontumisten kieltoa.

Jo aiemmin olemme ilmoittaneet, että tänään tiistaina 17.3. pidettäväksi tarkoitettu vaikuttajafoorumi, Työväenteatteri 2020 -esitys Aalto-salissa keskiviikkona 18.3., ministeri Krista Kiurun vierailu keskiviikkona 25.3. ja soittokunta Kajastuksen kevätkonsertti 29.3. perutaan. Ilmoitamme nyt myös, että JTY:n Wanhat Toverit 14.4. on peruttu.

Yhdistyksen jäseniä pyydetään välttämään tuloa yhdistyksen toimistolle. Mikäli asiointi toimistolla on välttämätöntä, on paikalle saapumisesta sovittava erikseen. Yhdistyksen henkilöstö on normaalisti töissä ja palvelee jäsenistöä kaikissa JTY:n toimintaan liittyvissä asioissa sähköpostilla ja puhelimitse. Käytössä on myös etätyömahdollisuus, johon yhdistyksellä on olemassa täydet valmiudet.

Järjestötoiminnan palauttamisesta normaaliksi ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja:

Poliittinen sihteeri Eetu Kinnunen, p. 050 545 3173, eetu.kinnunen@jty.fi