SDP:n ehdokkaaksi kuntavaaleissa?

Kiinnostaako kuntavaaliehdokkuus? Kuntavaalit pidetään Suomessa sunnuntaina 18. huhtikuuta 2021. Voit äänestää ja asettua ehdolle siinä kunnassa, joka on merkitty kotikunnaksesi 26. helmikuuta 2021 mennessä, mikäli olet vaalipäivään mennessä vähintään 18-vuotias.

Sosialidemokraatit asettavat ehdokaslistan jokaisessa Suomen kunnassa. SDP:n periaatteita ovat ihmisten yhdenvertainen ja tasa-arvoinen kohtelu, avoin ja demokraattinen päätöksenteko sekä pitkäjänteinen vastuu kaikkien Suomen asukkaiden mahdollisuudesta elää hyvää, turvallista ja vapaata elämää. Suomalaisilla on vastuu siitä, että rakennamme tulevaisuuden joka on sosiaalisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestävä myös tuleville sukupolville. Suomen, joka kestää kriisit ja jossa voimme luottaa toinen toiseemme.

Jyväskylän SDP on rakentamassa kuntavaaleihin Jyväskylä 2030 -strategiaa, jossa katsomme kaupungin kehittämistä useamman vaalikauden yli. Vaalitavoitteemme ovat suunnitelmallisia askeleita kohti parempaa ja toimivampaa kaupunkia.

Lähtemällä SDP:n ehdokkaaksi kuntavaaleissa 2021 saat:

  • Ympärillesi asiantuntijatietoon ja pitkäjänteiseen työhön sitoutuneen ehdokasjoukon ja tukitiimin
  • Parasta asiantuntijatietoa siitä, mitä Jyväskylässä on tapahtumassa ja mihin sinun kuntapäättäjänä kannattaa valmistautua
  • Perehdytystä vaaleissa kampanjointiin ja menestyksekkäisiin kampanjastrategioihin
  • Kilpailutetut tarjoukset koskien ehdokassivujen, esitteiden, lehtimainosten ja some-markkinoinnin hankkimista
  • Mahdollisuuden saada kimppatarjouksen ansiosta hyvää näkyvyyttä ulkomainonnassa (esimerkiksi bussi- ja pylväsmainokset)
  • Suunnitteluapua vaalimateriaalin (esimerkiksi videoiden ja some-kuvien) tekemiseen
  • Taloudellista tukea vaalikampanjasi toteuttamiseen

Rakennetaan yhdessä tulevaisuuden Jyväskylää!

Ehdokkaaksi voit ilmoittautua täältä: https://sdp.fi/fi/kuntavaaliehdokkaaksi/