JTY hakee poliittisesta viestinnästä vastaavaa järjestötyöntekijää

Kiinnostaako työ Jyväskylän paikallispolitiikan näköalapaikalla? Haluatko tehdä laaja-alaista ja monimuotoista viestintää, järjestää keskustelutilaisuuksia ja tapahtumia, seurata ja analysoida yhteiskunnallisia tapahtumia, suunnitella ja toteuttaa niiden pohjalta konkreettista toimintaa? Haluatko toimistotyön lisäksi päästä laittamaan kädet saveen? Syntyykö sinulta nopealla aikataululla niin lehdistötiedote kuin somevideokin? Oletko luonteeltasi itsenäinen, ulospäinsuuntautunut, sanavalmis ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Sykkiikö sydämesi työväenliikkeelle ja kykenetkö joustavasti työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin?

Tule töihin Jyväskylän Työväenyhdistykselle! Haemme poliittisesta toiminnasta vastaavaa viestintä- ja järjestötyöntekijää kokoaikaiseen (37,5h/vko) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tiiviiseen joukkueeseemme vastaamaan yhdistyksen järjestötyöstä, sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä poliittisesta valmistelusta.

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisen työnkuvan, jonka muovaat itsesi näköiseksi sekä joustavat työajat ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi työn ohella. Palkkaus Järjestötoimitsijain liiton TES:n mukaisesti hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Edellytämme seuraavia asioita:

 • Sosialidemokraattinen arvopohja ja työväenliikkeen järjestökentän tuntemus.
 • Suomen kielen sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisu.
 • Kyky itseohjautuvaan ja oma-aloitteiseen työskentelyyn.
 • Valmius joustavaan työaikaan.
 • Hyvät sosiaaliset taidot ja kyky toimia erilaisten ihmisten kanssa.
 • Työ edellyttää mahdollisuutta auton käyttöön.

Arvostamme seuraavia asioita, mutta emme vaadi täyttä riviä:

 • Audiovisuaaliset taidot: valokuvaus, videoiden kuvaaminen ja käsittely, äänittäminen.
 • Kyky tilastolliseen analyysiin ja poliittista työtä tukevien raporttien tuottamiseen kerätyn aineiston pohjalta.
 • Sujuva englannin kielen taito.
 • Aiempi työkokemus viestinnän ja järjestötyön parissa.
 • Soveltuva, työntekoa tukeva koulutus.

Työtä hakevilta toivomme CV:tä palkkatoiveineen, esittelyvideota ja esitehtävän osoitteeseen kimmo.ojala@jty.fi 31.7. mennessä. Otsikoksi viestin nimikenttään ”Viestintä- ja järjestötyöntekijä”.

Esittelyvideosta toivomme että kerrot kuka olet, miksi haet tehtävää, mitä haluaisit JTY:n viestintä- ja järjestökoordinaattorina erityisesti tehdä ja kuinka pitkäksi aikaa olisit halukas työhön sitoutumaan. Esitehtävässä toivomme sinun esittävän kolme tärkeintä poliittista kokonaisuutta, joissa sosialidemokraattien tulisi Jyväskylässä profiloitua sekä kolme kohderyhmää, jotka JTY:n pitäisi yhdistyksenä tavoittaa valtuustokaudella 2021-2025 ja miten itse konkreettisesti näitä tavoitteita edistäisit.

Lisätiedot toimitusjohtaja Kimmo Ojalalta joko puhelimitse numerosta 010 231 4401 tai sähköpostitse kimmo.ojala@jty.fi