RIITTA MÄKINEN EHDOKKAAKSI EDUSKUNTAVAALEIHIN 2023

Jyväskylän Työväenyhdistys on nimennyt 6.6.2022 pidetyssä yleisessä kokouksessaan Kansanedustaja Riitta Mäkisen eduskuntavaaliehdokkaaksi kevään 2023 eduskuntavaaleihin.

Kansanedustaja Riitta Mäkinen on toisen kauden kansanedustaja. Riitta Mäkinen nousi ensimmäistä kertaa eduskuntaan 15.6.2018.

Kansanedustaja Mäkinen toimii tällä hetkellä eduskunnassa mm. puolustusvaliokunnassa ja valtiovarainvaliokunnassa.

Mäkinen kommentoi kulunutta kautta kansanedustajana:

”On ollut suuri kunnia olla mukana yhteisessä työssä, jonka olen kokenut hyvin merkitykselliseksi ja mielenkiintoiseksi. Kuluneella kaudella on poikkeusoloista huolimatta viety eteenpäin mittavia yhteiskunnallisia uudistuksia sekä valmisteltu ja toimeenpantu lukuisia lainsäädäntöhankkeita, joilla on luotu pohjaa Suomen kasvulle ja kansalaisten hyvinvoinnille”.

Samalla Mäkinen huomauttaa, että työ on kuitenkin vielä kesken ja haasteita riittää tulevina vuosina:

”Meillä on yhä paljon tehtävää esimerkiksi talouden, työllisyyden ja tutkimus- ja kehitystoiminnan sekä vihreän siirtymän edistämisessä. Kannan myös suurta huolta lasten ja nuortemme hyvinvoinnista, yhteiskunnan polarisoitumisesta ja eriarvoistumisesta. Myös maakuntamme kasvun eväät edellyttävät edunvalvontaa. Koen, että minulla on vielä paljon annettavaa ja paloa tähän tärkeään työhön, Mäkinen toteaa”.