SEURAKUNTAVAALIT 20.11.2022

Seuraavat seurakuntavaalit järjestetään marraskuun kolmantena sunnuntaina 20.11.2022. Vaalien ennakkoäänestys on 8.–12.11.2022 eli ennakkoäänestyspäivät ovat tiistaista lauantaihin. Ehdokasasettelu seurakuntavaaleihin on käynnissä. Ehdokkaaksi voi asettua jokainen 18 vuotta täyttänyt Jyväskylän seurakunnan jäsen.  Ehdokasasettelu päättyy seurakuntavaaleihin 15.9.2022.

Seurakuntavaalit ovat ennen kaikkea paikalliset vaalit, joissa seurakuntalaisten joukosta valitaan henkilöt suunnittelemaan toimintaa seuraavalle nelivuotiskaudelle. Seurakuntavaaleissa pääset vaikuttamaan myös Jyväskylän seurakunnan tulevaisuuteen.

Lähde mukaan rakentamaan oikeudenmukaista ja sosialidemokraattista kirkkoa. Jos haluat lähteä mukaan seurakuntavaaleihin sosialidemokraattien ja sitoutumattomien vaaliliiton ehdokkaana, niin ota yhteyttä jarno.kemilainen@jty.fi / 0405368009