SDP:N KESKI-SUOMEN PIIRI ON ASETTANUT 14 EDUSKUNTAVAALIEHDOKASTA

SDP Keski-Suomen syyskokous nimesi lauantaina 12.11.2022 pidetyssä syyskokouksessa kaikki 14 ehdokastaan kevään 2023 eduskuntavaaleihin. Ehdokkaat ovat maakuntaneuvos Jari Blom, 63, Jyväskylästä; opiskelija, ravintolatyöntekijä Lassi Hakonen, 19, Jyväskylästä; hoitotason ensihoitaja, ensihoidon kouluttaja Juha Hyötyläinen, 44, Jyväskylästä; pääluottamusmies, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Jukka Hämäläinen, 55, Jyväskylästä; työvalmentaja Leena Kautto-Koukka, 40, Laukaasta; väitöskirjatutkija Jani Kokko, 34, Muuramesta; ravitsemistyönjohtaja Aira Kyläniemi, 54, Pihtiputaalta; lähihoitaja Satu Kytölehto, 54, Petäjävedeltä; kansanedustaja, YTM Riitta Mäkinen, 43, Jyväskylästä; erityisluokanopettaja, KM Tuula Peltonen, 60, Jämsästä; kansanedustaja, sairaanhoitaja Piritta Rantanen, 43, Jämsästä; käynninvarmistaja Seppo Ruotsalainen, 60, Äänekoskelta; hitsaaja, pääluottamusmies Sami Tuominen, 47, Saarijärveltä ja sairaanhoitaja, AMK Hilma Vepsäläinen, 29, Viitasaarelta.