Liity SDP:n jäseneksi ja samalla Jyväskylän Työväenyhdistyksen jäseneksi!

Yhteisten asioiden hoitaminen on mielenkiintoista ja motivoivaa. Yhdistyksemme toimii sosialidemokraattisten periaatteiden mukaisesti kansalaisten tasa-arvoisuuden puolesta. Mikäli olet kiinnostunut siitä mitä ympärillämme todella tapahtuu, tutustu työväenyhdistyksen toimintaan. Saatat vaikka innostua, sillä huomaat että tarvitsemme toisiamme ja yhdessä saamme enemmän ja paremmin aikaan. Poliittinen toiminta on yhdistyksessämme keskiössä ja liittymällä Jyväskylän Työväenyhdistykseen mietimme yhdessä, miten juuri sinä pääset vaikuttamaan haluamallasi tavalla. JTY tarjoaa jäsenilleen suoran vaikutuskanavan yhteiskunnallisiin asioihin paikalliselta tasolta aina valtakunnan politiikkaan.

Politiikan lisäksi yhdistys tarjoaa monipuolista toimintaa varhaisnuorista ikäihmisiin. yhteiskunnallisten asioiden ohella voit osallistua kulttuuri ja liikuntaharrastuksiin. Yhdistyksen toimintaan kuuluvat myös olennaisena osana erilaiset jäsenistölle järjestettävät tapahtumat. Kaikille avoimissa tilaisuuksissa on mahdollista tavata kansallisia vaikuttajia ja asiantuntijoita sekä nostaa esille sinulle tärkeitä asioita!

Kutsumme sinut mukaan Jyväskylän Työväen- yhdistys ry:n toimintaan! Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, niin lisätietoja saat toimistoltamme tai osoitteesta www.jty.fi. Meidät löydät myös Facebookista/Instagramista.

Työväenyhdistyksemme ja SDP:n jäseneksi voi liittyä 15 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen ja ulkomaalainen, jonka kotipaikka on Suomessa

Tervetuloa mukaan jatkamaan JTY:n tarinaa!

Liity jäseneksi tästä.  Huom! Muista valita yhdistysluettelosta osoitteeksesi JTY – muuten osasto määräytyy postinumeron mukaan!

Lue lisää SDP:n puolueosastoista täältä.