Demarinuoret ja opiskelijat – JDNO

“Politiikka on aina jakopolitiikkaa. Sen valitseminen, mistä otetaan ja mihin jaetaan on aatteellinen kysymys.”

Sanotaan, että poliittiset puolueet ovat toistensa kaltaisia ja niiden harjoittama politiikka on arvotonta. JSDN:n jäseniä yhdistää näkemys, jonka mukaan solidaarisuuteen perustuva politiikka on arvokasta. Heikoimmasta huolehtiminen on tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan perusedellytys.

Sosialidemokraattista politiikkaa tarvitaan eriarvoistumisen, tuloerojen kasvun ja syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Värillä on väliä!

Keitä me olemme?

Jyväskylän sosialidemokraattisiin nuoriin ja opiskelijoihin voit liittyä jos olet opiskelija tai alle 32-vuotias ja jaat sosialidemokraattisen arvomaailman. Toivotamme tervetulleeksi toimintaamme jyväskyläläisten lisäksi myös muut keskisuomalaiset demarinuoret ja opiskelijat.

Kuuluaksesi demarinuoriin et tarvitse puolueen jäsenkirjaa. Olemme eri näköisiä ja kokoisia tavallisia nuoria. Joukostamme löytyy niin työssäkäyviä, työttömiä kuin opiskelijoitakin. Toimintamme on monella tapaa aktiivista niin yliopistossa, ammattikorkeakoulussa, keskiasteen oppilaitoksissa kuin muuallakin Jyväskylässä.

Järjestämme tapahtumia ja tilaisuuksia, kokoustamme, biletämme, saunomme, leireilemme, käymme teatterissa ja teemme nuorten poliitikkojen vaalityötä. Oman toimintamme lisäksi osallistumme aktiivisesti liittojemme Demarinuorten ja Demariopiskelijoiden toimintaan: seminaareihin, koulutustilaisuuksiin ja päätöksentekoon. Samoin toiminnallamme on myös kansainvälinen ulottuvuus. Olemme demarinuorten eurooppalaisen kattojärjestön YES:in ja demarinuorten maailmanlaajuisen kattojärjestön IUSY:n jäseniä. Nämä järjestöt tarjoavat meille mahdollisuuden tavata muita nuoria demareita ympäri maailman mm. leireillä, seminaareilla sekä erilaisten kampanjoiden merkeissä.

“Kaikki sellainen on hyvää viihdettä, mikä antaa tilaisuuden olla riemuissaan tai raivoissaan tai vintti pimeänä. Varsinainen elämä on niin ikävää.”

Toivotamme sinut tervetulleeksi toimintaamme!

Yhteystiedot

puheenjohtaja Sonia Ben Henia

0403701398

sonia_henia@hotmail.com

Sähköpostilista: demut@lists.jyu.fi