Eduskuntavaalikoulutus 7.3. Aalto-salissa

Jyväskylän Työväenyhdistys järjestää kaikille demareille avoimen vaalikoulutuksen Aalto-salissa torstaina 7.3. klo 17 alkaen.

Koulutuksessa käydään läpi SDP:n tärkeimmät poliittiset linjaukset eduskuntavaaleihin, sen mistä niitä kilpailijoiden toimesta haastetaan ja miten näihin haastamisiin kannattaa vastata. Käymme läpi myös kilpailevien puolueiden vastaavat linjaukset sekä sen, mistä näitä esityksiä kannattaa vastaavasti haastaa.

Alustajaksi tulee puoluetoimistolta SDP:n poliittisen valmistelun päällikkö Mikko Koskinen, joka esittelee SDP:n eduskuntavaaliohjelman. Tämän jälkeen tehdään lyhyt katsaus kilpailijoiden keskeisimpiin vaaliteemoihin ja -lupauksiin, arvioiden samalla sitä mistä vaalikentillä tullaan toden teolla keskustelemaan.

Lopuksi luvassa on simuloitu vaalitapahtuma, jossa osallistujat saavat tentata ehdokkaita ajankohtaisista asioista ja arvioida heidän onnistumistaan anonyymisti. Samalla ehdokkaat saavat palautetta omasta kohtaamistyöskentelystään ja saavat sekä tsemppiä että kehittämiskohteita vaalikentille!

Erityisen hyödyllinen koulutus on eduskuntavaaliehdokkaille ja heidän tukiryhmissään toimiville, mutta siitä on iloa kaikille aktiivista vaalikeskustelua käyville sosialidemokraateille!

Toivomme ennakkoilmoittautumista tapahtumaan ensi keskiviikkoon mennessä oheisella lomakkeella, jotta osaamme arvioida sopivan määrän tarjoiluja ja suunnitella tilaisuuteen liittyviä käytännön harjoituksia.

[gravityform id=”1″ title=”true” description=”true”]