JTY:n sekakuoro Aallon Laulajat sekä lauluryhmä Aksentti

Sekakuoro harjoittelee torstaisin klo 18 B-salilla sekä mahdollisuuksien mukaan Aalto-salilla.

Aallon laulajat on vuonna 2014 125-vuotis juhliaan viettänyt sekakuoro. Vuodesta 1991 kuoroa on johtanut Virosta Jyväskylään kotiutunut Küllike Vaatmann. Hänen johdollaan kuorosta on kehittynyt monipuolisen musiikin tulkitsija. Kotimaiset ja ulkomaiset säveltäjät vuorottelevat ohjelmistossa. Sävelmin kuljetaan kevyestä vakavaan, tangosta kirkkolauluun. Jyväskylän Työväenyhdistyksen eri tapahtumat ja tilaisuudet muodostavat keskeisen osan kuoron esiintymisistä. Yhdistyksen tapahtumien lisäksi kuoro esiintyy aina ulkomaita myöten erilaisissa tapahtumissa.

Aksentti on noin kymmenen vuotta sitten Aallon laulajista syntynyt lauluryhmä. Laulajia siinä on 12 henkeä. Ryhmä esiintyy useimmiten yhdessä emokuoron kanssa, mutta lauluryhmällä on myös omia esiintymisiä ja konsertteja. Erilaiset tapahtumat kuten häät, hautajaiset sekä merkkipäivät ovat osa Aksentin itsenäistä toimintaa.

Kuitenkin vasta Aallon laulajat ja Aksentti muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jonka musiikista voi toivoa kuulijoiden nauttivat siten, että he lähtevät konserteista kulttuurinnälkä tyydytettynä.
Kuoro toivottaa tervetulleiksi mukaan toimintaansa kaikki kuorolaulun ystävät!

Kuoron yhteystiedot

Kuoron taiteellinen johtaja Küllike Vaatmann puh. (014) 252 860 tai 050 358 7464

Puheenjohtaja Virpi Kuoppala 0504990760
Varapuheenjohtaja/opintosihteeri Pirjo Raanoja
Sihteeri/nuotistonhoitaja Hannele Puttonen

Rahastonhoitaja Antero Leppänen